Hosszú élettartamú szórt purhab szigetelés kiváló minőségben, gyorsan, elérhető áron!

A szigetelést sokéves tapasztalattal, professzionális technikával Budapesten, Pest megyében és vonzáskörzetében végezzük. Személyes helyszíni felmérésünk ingyenes.
Kérje árajánlatunkat még ma!

Rólunk

Cégünkkel sokéves tapasztalattal és professzionális technikával végzünk szigetelési munkát Budapesten, Pest megyében és vonzáskörzetében.
A szórt purhab szigetelés napjainkban méltán az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb szigetelőanyag az építőiparban. Alkalmazzuk tetőszigeteléshez, lépésálló padlás szigeteléshez, födémszigeteléshez, lapostető hőszigeteléshez stb. A purhab kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően rengeteg felület hőszigetelésére használható. Felelősségteljes tetőfedő cégként olyan hatékony szigetelési megoldást kerestünk ügyfeleink számára, mely ár-érték arányban verhetetlen!

Miért minket válasszon?

Miért ajánljuk a purhab szigetelést?

Fontos, hogy jó hőszigetelést válasszon, mert sokkal alacsonyabb lesz energiaszámlája. A modern purhab szigetelés páraáteresztő, mégis jóval hatékonyabban tartja a hőt, mint a szálas szigetelő anyagok. A megfelelő hőszigetelés védi a házat a nedvességtől, nem penészesedik és nem károsodik a belső fal. A jó szigetelés javítja a ház hőkomfortját, folyamatosan kellemes hőmérsékletet biztosít, ezáltal nagymértékben növeli az ingatlan értékét.

A fújt purhab szigetelés legmeggyőzőbb tulajdonságai

A felsorolt tulajdonságok alapján nem kérdés, hogy a szórt purhab hatékonysága felülmúlja az eddig ismert és alkalmazott összes hőszigetelési eljárást, ezért bátran megbízhat benne!

Adja meg elérhetőségét, és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!
Egyeztessen időpontot helyszíni felmérésünkhöz, mely minden esetben ingyenes.
Készséggel állunk rendelkezésére!

További információt weboldalunkon olvashat rólunk:
www.purhabsziget.hu

Referenciamunkáink

Hosszú élettartamú purhab szigetelés kiváló minőségben, gyorsan, elérhető áron!

További információk

Elérhetőség

info@purhabsziget.hu

+36 20 399 1859

Üzemeltető: GreenQuest Kft. © 2023 Minden jog fenntarva

A böngészési élmény fokozása, a személyre szabott hirdetések vagy tartalmak megjelenítése, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk. Az oldal használatával Ön ebbe beleegyezik.